Wat is vissen met een feeder ?

Wat is vissen met een Feeder ? 

Klik op de onderstaande link voor een prachtig artikel over het vissen met een Feederhengel.
http://www.ikvis.nl/witvis/vismethodes/feedervissen/

Contactformulier

10 + 5 =

Het beste kunstaas

App WinactieApp Winactie

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Over de auteur

Robert Berkelder

Ik ben Robert Berkelder 47 jaar en ik vis eigenlijk al heel mijn leven. Eenvoudig begonnen en dat is nu nog steeds mijn motto. Met bamboehengel begonnen en nu in bezit van 1 x Karperhengel en 2 x Methodfeeder hengels. Mijn doel is om goedkoop en eenvoudig vis te kunnen vangen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Portfolio bekijken

Portfolio robertberkelder

Portfolio robertberkelder

Archief