Vissen in de winter

Vissen in de winter

De hengelsport wordt in het algemeen het meest bedreven in het Voorjaar en de Zomer.
Maar vissen in de winter kan dus ook. 
En je kunt zeker goed vangen in de winter.

Natuurlijk zijn er wel regels over wanneer er niet gevist mag worden in een bepaalde tijd.
Een goede tip voor vissen die ik al heel vaak gehoord heb is om niet teveel te voeren.
Lijkt me logisch omdat de vis veel minder er voor doen kan in het koude water.

Hieronder een link naar een leuk artikel met veel tips over Vissen in de winter.

 

http://www.sportvisblog.nl/karper/wintervissen-op-karper/

 

Het beste kunstaas

Contactformulier

7 + 6 =

Karpervissen met de worm

Karpervissen met de worm

Karpervissen met de worm In het verleden was er voor het vissen met de worm altijd een gesloten tijd. Nu is die wet sinds 2013 opgeheven en mag er dus het hele jaar met wom als aas gevist worden. Reden te meer om het misschien eens te gaan proberen om Karper te gaan...

Lees meer

Over de auteur

Robert Berkelder

Ik ben Robert Berkelder 48 jaar en ik vis eigenlijk al heel mijn leven. Eenvoudig begonnen en dat is nu nog steeds mijn motto. Met bamboehengel begonnen en nu in bezit van 1 x Karperhengel en 2 x Methodfeeder hengels. Mijn doel is om goedkoop en eenvoudig vis te kunnen vangen.

Intro Eenvoudig vissen

Mijn Portfolio bekijken

Portfolio robertberkelder

Portfolio robertberkelder

Archieven

Pin It on Pinterest

Share This