Vissen in de herfst.

Vissen in de herfst.

Persoonlijk ben ik zelf echt een mooi weer visser , maar ik weet ook dat vissen in de herfst zeer goede vangsten kan opleveren.

Dit telt dan ook alle vissoorten die er om ons heen leven in de wateren.
Klik op onderstaande Link voor meer vissen in de herfst op bijvoorbeeld Karper.

http://www.karpervissenuniversiteit.nl/karpervissen-in-de-herfst/

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sint 2021Sint 2021

Het beste kunstaas

Contactformulier

5 + 9 =

Contactformulier

9 + 14 =

Karpervissen met de worm

Karpervissen met de worm

Karpervissen met de worm In het verleden was er voor het vissen met de worm altijd een gesloten tijd. Nu is die wet sinds 2013 opgeheven en mag er dus het hele jaar met wom als aas gevist worden. Reden te meer om het misschien eens te gaan proberen om Karper te gaan...

Lees meer
Bolies

Bolies

Bolies is wel het meest gebruikte aas voor de karpervisserij.
Deze Bolie wordt gewoon aan de Hair vastgemaakt, zelfhaak dus.

Lees meer

Over de auteur

Robert Berkelder

Ik ben Robert Berkelder 48 jaar en ik vis eigenlijk al heel mijn leven. Eenvoudig begonnen en dat is nu nog steeds mijn motto. Met bamboehengel begonnen en nu in bezit van 1 x Karperhengel en 2 x Methodfeeder hengels. Mijn doel is om goedkoop en eenvoudig vis te kunnen vangen.

Intro Eenvoudig vissen

Mijn Portfolio bekijken

Portfolio robertberkelder

Portfolio robertberkelder

Archieven

Pin It on Pinterest

Share This