Accessoires

Deze pagina gaat over eventuele accessoires die u kunt meenemen als u gaat vissen
Ik zie heel veel mensen met de halve hengelsportzaak naar de stek komen, dat is natuurlijk aan hunzelf, maar zelf wil ik gewoon op de stek aankomen met zo weinig mogelijk spullen. Het kan dan heel snel een ding worden waar je tegenop ziet.
De basis wordt heel vaak vergeten. Buiten de echte fanatieke vissers die dagen lang aan het water kunnen zitten ( respect daarvoor ) kan het ook voor b.v. kinderen of beginnende vissers een reden zijn om niet meer te gaan.
Mijn kinderen vragen weleens : Papa mag ik mee vissen ?  Tuurlijk mag dat en dan ga je voor meestal niet langer dan een uurtje. Langer houden ze toch meestal niet vol. Als ik zelf ga feederen vragen ze vaak al niet eens meer of ze mee mogen, omdat ze weten dat Papa dan toch wel 4 uur wegblijft.
Mocht u bv gaan karperen met de brok of korst , dan heeft u geen grote uitrusting nodig.
Dit telt ook voor vissen met kunstaas.
In principe heb je basis nodig en dat is :

Hengelsteunen, onthaker, aas, schepnet, eventuele reservehaakjes en wartels.

 

In onderstaande Youtube video wordt op een leuke manier uitgelegd wat de basis van het vissen is en hoe je dus simpel kunt beginnen.

Het beste kunstaas

 Outdoor algemeen

Tuin algemeen

Onderwater filmen met de Denver W5000

Onderwater filmen met de Denver W5000

Voor de tweede keer dit jaar maar eens een onderwater opname gedaan.De camera is een Denver W5000, wat op zich een goede keus leek.Deze camera is niet duur en je kunt een hoop pret ermee beleven. De beek is mooi helder deze keer en je kunt dan ook kleine vissen...

Lees meer

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief