Eenvoudig en simpel vissen

Een zeer mooi verhaal over hoe vissen dus eenvoudig en simpel kan .
Niet teveel poespas, gewoon zitten en genieten.

http://www.dutchanglers.nl/witvis/wat-kan-simpel-vissen-heerlijk-zijn/

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sint 2021Sint 2021

Het beste kunstaas

Contactformulier

15 + 2 =

Contactformulier

15 + 3 =

Over de auteur

Robert Berkelder

Ik ben Robert Berkelder 48 jaar en ik vis eigenlijk al heel mijn leven. Eenvoudig begonnen en dat is nu nog steeds mijn motto. Met bamboehengel begonnen en nu in bezit van 1 x Karperhengel en 2 x Methodfeeder hengels. Mijn doel is om goedkoop en eenvoudig vis te kunnen vangen.

Intro Eenvoudig vissen

Mijn Portfolio bekijken

Portfolio robertberkelder

Portfolio robertberkelder

Archieven

Pin It on Pinterest

Share This