Eenvoudig en simpel vissen

Een zeer mooi verhaal over hoe vissen dus eenvoudig en simpel kan .
Niet teveel poespas, gewoon zitten en genieten.

http://www.dutchanglers.nl/witvis/wat-kan-simpel-vissen-heerlijk-zijn/

Het beste kunstaas

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Tuin algemeen

Contactformulier

1 + 1 =

Over de auteur

Robert Berkelder

Ik ben Robert Berkelder 47 jaar en ik vis eigenlijk al heel mijn leven. Eenvoudig begonnen en dat is nu nog steeds mijn motto. Met bamboehengel begonnen en nu in bezit van 1 x Karperhengel en 2 x Methodfeeder hengels. Mijn doel is om goedkoop en eenvoudig vis te kunnen vangen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Portfolio bekijken

Portfolio robertberkelder

Portfolio robertberkelder

Archief